ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Гончарук: Хочемо, щоб про Прикарпаття почули на представницьких форумах

01.04.2015
17:28
Всі новини
Питання співпраці щодо розвитку інвестиційного та туристичного потенціалу Прикарпаття було обговорено сьогодні на зустрічі голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука з головою Програмної Ради Економічного Форуму Зигмунтом Бердиховскі.

Спілкуючись з іноземним гостем, який в минулому працював в Міністерстві сільського господарства Польщі та був депутатом польського Сейму декількох каденцій, очільник області зосередив увагу на перших кроках виконавчої та представницької влади краю у плані реалізації проекту «Єврокарпатська ініціатива».

«На прикладі Івано-Франківської області хочемо продемонструвати, як Україна загалом може адаптуватися у процесі входження до Європейського Союзу, − зауважив Олег Гончарук. − Реалізуючи проект «Єврокарпатська ініціатива», прагнемо вибудувати довгострокову співпрацю з багатьма європейськими інституціями, надати області статус прикордонної, що сприятиме залученню інвестицій».

Зигмунт Бердиховскі запропонував голові облдержадміністрації долучитися до реалізації туристично-спортивного проекту, започаткованого в Польщі, який передбачає створення інформаційної бази об'єктів туристичної інфраструктури. Також голова Програмної Ради Економічного Форуму запросив до участі у Європейському Конгресі місцевого самоврядування, який відбудеться 4-5 травня в м. Кракові (Польща). Своє зацікавлення заходом, організатором якого є Інститут Східноєвропейських досліджень, за словами Зигмунта Бердиховскі, висловили лідери міжнародних організацій, регіональних еліт, громадських осередків.

«Ми зацікавлені в тому, щоб про нашу область почули на таких представницьких високого рівня форумах, − подякувавши за запрошення, наголосив Олег Гончарук. − Є велике бажання провести економічний форум за участю потенційних інвесторів на Прикарпатті».

Як зазначалося, місцем проведення форуму може стати Яремче. Іноземний гість висловив підтримку ідеї проведення заходу.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження