ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Фронт змін
Фронт змін "прочищує вухо влади"


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


В Івано-Франківська буде місто-супутник?

26.11.2014
15:43
Всі новини
Влада Івано-Франківщини пообіцяла земельні ділянки учасникам антитерористичної операції і одразу ж зіткнулася з відсутністю необхідної землі.
 
Про це на засіданні постійної комісії обласної ради з питань розвитку села, аграрної політики, використання земель та регулювання земельних відносин заявив депутат обласної ради Василь Попович, повідомляє "Курс".
 
"Ми виступили з тим, що всім, хто в зоні АТО, гарантуємо передачу змельних ділянок в користування. Насправді, ситуація з цим дуже плачевна. Я був із своїм товаришем, який потрапив у полон під Ілловайськом, потім пробув у госпіталі. Ми ходили в обласне земельне управління. Виглядає так: обласне земельне управління звернулося до районів і сільських голів з проханням надати перелік земельних ділянок, які могли би виділятися військовим в зоні військоих дій. Звичайно, що сільські голови віддали "невжитки". Мало того, навіть пообіцяли героям, що відзначилися в ході бойових дій, виділяти земельні діялнки біля "Буковеля". Так сільський голова Поляниці на зборах зібрав людей і люди нецензурною лексикою обзивали тих, хто туди приїхали подивитися на потенційні ділянки. Ситуація дуже плачевна..." - констатує Василь Попович. 
 
Як варіант, депутат обласної ради запропонував створити біля Івано-Франківська на земельній ділянці, яка не використовується, поселення для бійців АТО. 
 
"Є пропозиція до земельного управління. Є масиви земельних діялянок, на Лисецькому полігоні. Наприклад, зробити місто-супутник. Там є комунікації відповідні. Дайте нам пропозицію, зробіть обласну програму, розбийте на ділянки. Прийшов до вас учасник бойових дій, ви йому одразу діялночку даєте. Усім добре, немає ніяких ходінь", - запропонував Попович.
 
Ця ідея настільки сподобалася присутнім на комісії, що правові механізми виділення такої землі обговорювали близько 40-ка хвилин.  
 
Як результат, постійна депутатська комісія обласної ради з питань розвитку села, аграрної політики, використання земель та регулювання земельних відносин прийняла рішення створити спеціальну комісію для виведення земельної ділянки в натурі і відчуження її в землі комунальної власності для подальшого використання.


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження