ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На яких службових автомобілях їздять мери обласних центрів Західної України? (фото)

29.10.2014
10:55
Кадр дня

Службовий автопарк міських голів Західної України складається з японських, німецьких, корейських та чеських автівок. Жоден із західноукраїнських мерів вітчизняним автомобілем на роботі не користується.

Серед них – чотири - японських «Тойот», які, вочевидь, є найбільш надійними, бо експлуатують їх найдовше. Варто нагадати, що автомобілі усіх міських голів придбані за кошт платників податків.

У найбагатшого міського голови Західної України, мільйонера Миколи Романюка – найсучасніший і найдорожчий службовий автомобіль – корейський «Хюндай Соната» 2013-го року випуску. Коштує такий нині близько 400 тисяч гривень. За скільки "Хюндай" купили і чому обрали саме цей автомобіль - надати інформацію у міськраді Луцька відмовилися. До придбання цього автомобіля міський голова Луцька на роботі користувався теж корейською «Кіа Магнетіс Джі Ел Ес» 2007-го року випуску.

 

«Хюндай Соната»

 

Найстаріший службовий автомобіль має керівництво Ужгорода. Оскільки міського голови Ужгород нині не має, секретар міськради Віктор Щадей, який виконує його обов’язки, користується автомобілем «Тойота Кемрі», якому аж 11 років. Цей автомобіль у 2003 році придбали спеціально для тодішнього міського голови за 150 тисяч гривень. І міняти його не збираються, адже «Тойота» досі на ходу.

 

"Тойота Кемрі"

 

Приблизно такий же за «віком» службовий автомобіль і у міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса. Він користується чеською «Шкодою Суперб», яка йому дісталася у спадок від попередника на посаді.

 

"Шкода суперб"

 

Міські голови Львова Андрій Садовий та Рівного Володимир Хомко на роботі їздять, як і керівництво Ужгорода, на «Тойотах Кемрі». Вони в обох голів – 2007-го року випуску. Щоправда, у Львові «Тойоту» купували спеціально для Садового, який вже тоді очолював Львів, а Хомку вона дісталася у спадок від попередника на посаді Віктора Чайки.

 

Тойота Кемрі

Тойота Кемрі

 

А ось міський голова Чернівців Олексій Каспрук користується молодшою на рік від їхніх авто «Тойотою Прадо». Має він і ще один службовий автомобіль - «Мерседес С 500». Втім, майже його не використовує, бо «мерсу» вже аж 16 років. Дістають у Чернівцях «Мерседес» з гаража лише тоді, коли до міста приїжджають іноземні делегації: ним їх перевозять.

 

Тойота Прадо

 

Службовому автомобілю міського голови Хмельницького Сергія Мельника, як і «Тойоті» очільника Чернівців, - шість років. Втім, у нього автомобіль іншої марки – це німецька «Ауді А6».

 

Ауді А6

 

Найсучасніші службові автомобілі мають міські голови Тернополя Сергій Надал та Луцька Микола Романюк. У Надала – німецький «Форд Мондео» 2012-го року випуску. Придбали йому авто два роки тому за майже 215 тисяч гривень. До цього Сергій Надал їздив на чеській «Шкода Октавіа». «Шкоді» було п’ять років, коли він пересів на «Форд», і вона вже частенько ламалася. До речі, попередник Надала не мав службового авто: користувався власним.

 

Форд Мондео

«Волинські Новини»



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження