ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Розпочав роботу Центр обслуговування платників при ДПІ у Рогатинському районі

30.09.2014
14:54
Всі новини
Поліпшення обслуговування платників податків, створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього підприємництва, досягнення довіри, взаєморозуміння та партнерства між податківцями та платниками податків є одним з головних пріоритетів роботи органів фіскальної служби області.

Про це під час відкриття Центру обслуговування платників при Державній податковій інспекції у Рогатинському районі заявила начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик.

За словами головного податківця області, свого часу при ДПІ в м. Івано-Франківську відкрито один з перших в Україні Центр обслуговування платників. На основі цього центру Державною податковою службою України напрацьовано відповідні рекомендації усім податковим органам, тобто позитивний досвід Івано-Франківщини став в пригоді усім регіонам України.

«Можна з гордістю сказати, що ми прийшли до фінішу. В нашій області при всіх міських та районних податкових інспекціях працює п'ятнадцять Центрів обслуговування платників. І сьогодні ми даємо старт останньому, 16-му Центру при Державній податковій інспекції у Рогатинському районі для забезпечення європейського рівня обслуговування платників податків, - заявила Ірина Столярик, -  Саме через Центр ми зробили крок назустріч майже 2-м тисячам платників податків Рогатинщини, забезпечивши високий рівень їх обслуговування. Однак, ми не зупиняємось на досягнутому і для покращення якості надання адміністративних послуг ми започаткували опитування платників в режимі он-лайн. Нас цікавить якість обслуговування платників у Центрах, чи отримали вони необхідну інформацію, практичну допомогу при поданні звітності, чи ввічливо спілкувався наш працівник, чи не вимагалась зайва документація при наданні адмінпослуг тощо. Окрім оцінювання роботи конкретного Центру платники податків мають змогу надати свої пропозиції та зауваження до організації його роботи.

Посадовець наголосила, що нас очікують значні зміни, як в організації роботи податкових органів, так і в діючому законодавстві. Як відомо, серед представників громадськості та бізнесу обговорюється Концепція реформування податкової системи України, презентована Прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком. Згідно пакету реформ планується скорочення кількості податків до дев’яти, спрощується адміністрування податку на прибуток, вдосконалюється процес адміністрування податку на додану вартість. Обговорюється зменшення єдиного соціального внеску, ставки єдиного податку для малого бізнесу, а також планується запровадження мораторію на перевірки малого і середнього бізнесу. Бюджетна децентралізація дасть можливість територіям краще працювати і більше заробляти.

Ірина Столярик: «Переконана, ці зміни дозволять детінізувати економіку, зменшити тиск на бізнес та спростити податкову систему. При цьому, кожен з нас як громадянин і як службовець має розуміти, що несе відповідальність за стабільне надходження податкових і митних платежів до державного і місцевого бюджетів. Тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати усі труднощі, які постали перед нами».



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження