ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Розпочато підготовчі роботи для початку капітального ремонту вулиці Набережна

30.09.2014
14:10
Всі новини
Вже сьогодні для проведення ревізії діючих на дорожній ділянці мереж та узгодження подальших дій із проектною організацією й виконавцями на об’єкт виїдуть представники КП «Івано-Франківськводоекотехпром», ПАТ «Прикарпаттяобленерго», ПАТ «Івано-Франківськгаз», Державтоінспекції, контролюючих служб.

Рішення про це було прийнято на нараді під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Любомира Слободяна.

«Відрадно, що у вирішенні стратегічно важливого для Івано-Франківська питання початку капітального ремонту вулиці Набережна імені Василя Стефаника завдяки спільним зусиллям усіх сторін, з дотриманням норм чинного законодавства знайдено компроміс та покладено край будь-яким спекуляціям, – зазначив директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації Василь Сенів. – Результатом стало укладання угоди між департаментом та переможцем тендеру на виконання робіт – товариством із обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Трейдзахідбуд». Саме пропозицію цієї компанії з-поміж усіх учасників тендерної процедури визнано найбільш економічно вигідною».

Угоду було підписано після відповідного рішення Антимонопольного комітету, який підтвердив правомірність раніше проведених тендерних процедур та кінцевої, акцептованої пропозиції. За порядком, визначеним на законодавчому рівні, до початку ремонту дорожнього полотна угоду мають оприлюднити, подати звіт про результати тендерних торгів, а також пакет документів до органів Державного казначейства для початку фінансування проведення робіт. Щоб виконати їх у повному обсязі, як інформують в департаменті будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації, загалом необхідно близько 38,130 млн. грн. До кінця року передбачається освоєння 15 млн. грн. із обласного бюджету та 10 млн. грн. із бюджету міста Івано-Франківська. Роботи проводитимуться з використанням новітніх технологій, що сприятиме якісному покращенню та стійкості дорожнього полотна.

«Шляхом переговорів між усіма учасниками процесу досягнуто домовленості та прийнято рішення про початок підготовчих робіт. Уже сьогодні представники КП «Івано-Франківськводоекотехпром», ПАТ «Прикарпаттяобленерго», ПАТ «Івано-Франківськгаз», Державтоінспекції, контролюючих служб виїдуть на ділянку для проведення ревізії діючих мереж та узгодження наступних кроків. Ремонт вулиці Набережна імені Василя Стефаника є принциповим для нас питанням, відтак ми ретельно контролюватимемо процес проведення робіт на усіх його етапах», - наголосив заступник голови облдержадміністрації Любомир Слободян.


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження