ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У прикарпатської заробітчанки друзі викрали з дому сейф з грошима

17.07.2013
12:25
Кримінал
Під ранок 22-річна жителька Надвірної повернулася з гулянки додому й застала своє помешкання відчиненим. У кімнатах була порушена обстановка, а головне – зник сейф з грошима та золотими прикрасами.

Молода жінка звернулася в міліцію. Працівники карного розшуку Надвірнянського РВ УМВС з’ясували, що потерпіла днями повернулася з закордонних заробітків. Зустріла в місті подругу, яка була зі своїм хлопцем. Вирішили повечеряти в кафе. З часом до них приєдналося кілька знайомих.

Посеред вечірки заробітчанка вирішила поїхати додому, щоб переодягнутися. З нею поїхала подруга з хлопцем та його товаришем. Гості бачили, як господиня відкривала металевий сейф і брала звідти гроші. Потім усі повернулися в кафе, де продовжили застілля. Після того майбутня потерпіла зі своїм кавалером поїхала в нічний клуб, а її друзі залишилися в кафе.

Дізнавшись про склад компанії, оперативники ледь не присвиснули від здивування. Хлопець подруги обікраденої вже має близько десяти судимостей і всі – за крадіжки. Його товариш теж неодноразово судимий за злодійство, вживає наркотики. Здавалося б, розгадка зникнення сейфу лежить на поверхні.

Однак проблема полягала в тому, що опитані міліціонерами працівники кафе та відвідувачі стверджували, що запідозрені в крадіжці особи не покидали приміщення розважального закладу. І все ж оперативникам вдалося знайти невелике «часове вікно», коли трійця одночасно була відсутня за столиком.

Стало відомо, що під час вечірки, вже після повернення з помешкання заробітчанки, де вона «засвітила» гостям сейф, один із чоловіків непомітно для жінки витягнув з її сумочки ключі від квартири. Коли вона з другом поїхала продовжувати розваги в нічний клуб, зловмисники поодинці вийшли з кафе, спіймали таксі й поїхали до будинку, де проживає потерпіла. Відчинили її квартиру, винесли сейф, який кувалдою розбили в сусідньому дворику. Гроші та золоті прикраси розділили між собою й швидко повернулися в кафе.

Проте завдяки кропіткій роботі та професіоналізму працівників карного розшуку надвірнянської міліції скористатися плодами «нічної праці» зловмисникам не вдалося.

В них вилучено викрадені євро та коштовності, наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Звісно, що про дружбу між двома молодими жінками годі вже говорити.

 

АП



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження