ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Фронт змін
Фронт змін "прочищує вухо влади"


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


У Франківську пройшла пластова "Спартакіада" (фото)

22.11.2010
9:46
ifPortal.net
Кадр дня

Протягом трьох днів в Івано-Франківську вже увосьме проходив один з найбільших пластових заходів «Спартакіада», організований Івано-Франківським осередком Пласту. Змагання, котрі були присвячені 68-й річниці створення Української Повстанської Армії, тривали протягом 19-21 листопада і зібрали навколо себе близько півтисячі пластунів різного віку з різних куточків України.

Метою акції, окрім популяризації здорового способу життя, було вкотре згадати велику Українську визвольну боротьбу та надати можливість юнацтву відчути командний дух.

На дійство зголосилось 37 дівочих та хлоп’ячих команд різних вікових категорій, відібрано ж до участі було лише 32. Серед остаточних учасників були пластуни зі Львова, Івано-Франківська, Рівного, Києва, Луцька, Іваниківки, Білих Ослав, Бережан, Солотвин та ін.

По приїзді учасників змагань в перший день, окрім традиційної реєстрації та поселення, їх чекав творчий вечір, на якому і відбулось жеребкування команд. В рамках вечору з екрану всім було представлено і кращі відео-кліпи, які попередньо відзнімали команди для участі в «Спартакіаді».

Наступного дня у манежі Коледжу фізичного виховання та спортзалі ЗОШ № 25 проводилися ігри з чотирьох видів спорту, а саме: футбол, волейбол, баскетбол та гандбол. Ввечері приємною несподіванкою для учасників та гостей Спартакіади став спеціальний концерт за участю гурту «Перкалаба».

Фінальні змагання відбулись в неділю в манежі Коледжу фізичного виховання. Переможцями в загальному заліку стали команда хлопців «Льошти»(Львів) та дівоча команда «оРеБежно ноги»(Львів), але одну нагороду господарі змагань, Івано-Франківська команда куреня ч.79 ім. В’ячеслава Липинського залишила і собі, посівши 3 місце в загальнокомандній таблиці. На закритті змагань, з вітальним словом до пластунів виступив п. Зіновій Шкутяк - депутат Верховної Ради України, п. М. Карабін - начальник головного управління сім`ї, молоді і спорту та п. С.Уварова - заст. начальника управління освіти і науки Івано-Франківського міського виконавчого комітету.

Як зазначив комендант пластової «Спартакіади» Станіслав Провальний: «Одним з найважливіших напрямків виховання в Пласті є спорт, саме тому франківські пластуни вже протягом восьми років беруть на себе відповідальність на проведення заходу. Таким чином, ми вшановуємо пам'ять тих вояків УПА, які полягли на полях бою за державу».

Провід Спартакіади висловлює подяку дирекціям Манежу КФВ, школи - інтернат №1 та ЗОШ № 25 за багаторічну допомогу в проведені заходу



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження