ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Жінок-підприємців навчали як розвивати свій бізнес

21.10.2010
22:54
ifPortal.net
Суспільство
В рамках проекту ЄС-МБП «Рівність жінок і чоловіків у світі праці» в Івано-Франківську, відбувся трьохденний тренінг за програмою «Вдосконалюй свій бізнес». Навчання проходило в приміщенні Благодійної Фундації ім. Короля Юрія. Учасницями навчань були жінки Івано-Франківська, Надвірнянського, Рогатинського, Косівського та Богородчанського районів, які мають власну справу в сфері малого бізнесу.

Програма тренінгу включала в себе різноманітні теми що цікавлять малий бізнес, це і маркетинг і бухгалтерський облік, фінансове планування та робота з персоналом. Особливе зацікавлення в учасниць викликала Ділова гра, перші два модулі якої частина учасниць вже мали нагоду «пережити» під час проведення першого етапу програми в лютому 2010 р. В основі гри — практичне використання маркетингових стратегій, технології продаж і мистецтва переговорів, ведення діяльності в умовах конкуренції.

Участь в програмі в якості тренера вимагала певної кваліфікації. Організатор і тренер програми в Івано-Франківську Марічка Артиш здобула сертифікат компетентності Міжнародної Організації Праці та отримала ексклюзивне право на впровадження програми. Одна з організаторок та керівництва Пласту НСОУ в Україні та світі, професійно п. Марічка допомагала в старті та розвитку не одному бізнес-проекту (в Івано-Франківську найбільш знані з них - торгові центри «Велика Кишеня» та «Епіцентр К»). Тому її розуміння справи та професійне бачення потреб і проблем бізнесу були особливо корисними для учасниць.

Довідка: Програма «Розпочни і вдосконалюй свій бізнес» діє також в Херсонській, Миколаївській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Полтавській, Черкаській, Хмельницькій, Сумській та Київській областях, де впродовж жовтня-листопада пройдуть відповідні навчання.


Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження