ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Травневий «пластопад» в Івано-Франківську

01.06.2010
14:31
ifPortal.net
Суспільство
Невідома напасть відчутно підкосила ряди учасників Івано-Франківської станиці Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Пласт». 30 травня під час пам'ятного віча з відзначення в Івано-Франківську Дня Героїв один за одним по черзі втратили свідомість три прикарпатських «пластуна» -- один хлопець і дві дівчини. Ця обставина завдала клопоту організаторам заходу, оскільки, за сценарієм, члени «Пласту» під час пішої ходи повинні були нести вінки для покладання до пам'ятників і меморіальних дощок на честь українських достойників. Тож організаторам у спішному порядку довелося шукати заміну серед членів інших політизованих структур, присутніх на мітингу. Благо: «під руками» опинились молоді дужі активісти обласної організації УНП.

Серед представників місцевого політикуму досі немає єдиної думки, що ж стало причиною масового «сходу з дистанції» учасників ВМГО «Пласт». Найбільш радикальні з них одразу висунули ідею про всюдисущу «руку Москви». Мовляв, в такий спосіб агенти спецслужб північного сусіда вирішили вивести з ладу членів однієї з найбільш патріотичних організацій України. За іншою версією, яку висунули, політики, що недолюблюють Руслана Марцінківа та інших керівників Івано-Франківської станиці ВМГО «Пласт», останні розтринькують кошти, які мали б іти на годування представників підростаючого покоління, і ті просто падають у голодні обмороки. Втім, напевно найбільш реалістичною є версія, що таємничими «диверсантами», які виводять з ладу майбутнє нашої Вітчизни, є … випускні вечори, що відбулися напередодні в ряді шкіл обласного центру. Мовляв, хлопці і дівчата сповідують здоровий спосіб життя, до алкоголю і тютюну не звиклі, трохи відсвяткували, трохи не поспали і … результат, як то кажуть, в наявності…

Як би там не було, а напрошується запитання, яким чином підростаюче покоління, яке не може вистояти півторагодинне віче, збирається захищати нашу Батьківщину в майбутньому…

Сергій БІЛИЙ


Версія для друку

Коментарі:


Автор: 04 Червня 2010, 23:13
Невже там ще й якісь брудні деталі були? Вибачте, якось випустив з виду. Може розкажете для повноти висвітлення теми ;-)

Автор: Swyst 04 Червня 2010, 10:18
Супер, чекає від автора більше таких серйозних тем, але якщо можна то тепер вже з брудними деталями, а якщо дозволяє уява більше вигадок, а головне чуток!!!! Даєш більше таких статей, щоб все навколо покращилось вже сьогодні !!!

Автор: 01 Червня 2010, 18:36
А якщо завтра війна?

Автор: 01 Червня 2010, 18:30
Це новий вид панждемії: пластовий грип. Поширюється виключно черехз втання "СКОБ". для боротьби з ним БЮТ вже поспішив замовити велику партію повязок зі спеціальними мембранами, які спотворюють звуки "С", "К", "О" та "Б"

Автор: 01 Червня 2010, 17:42
Це справді було шоу, але виникає питання навіщо мучити дітей котрі прийшли з будуна? Хоча, якщо Яник ледь впорався з вінком, то які можуть бути притензії до дітваків які напевне зовсім не усвідомлювали де вони є і що з ними робиться!!!!!

Автор: 01 Червня 2010, 17:33
Минулого тижня на сайті ньюс іф юа ми могли спостерігати за тим як пластур Зень із великим завзяттям споживав якесь пластове їдло, тож я не думаю, що Сич з марцином геть чисто розікрали пластовий бюджет. а версія про всюдисуще жидувате КДБ має право на життя! Слава Україні! героям Слава!!!

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження