ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Нове літературне видання

23.10.2007
17:51
ifPortal.net
Культура
В Івано-Франківську було представлено новий для України літературний часопис «Золота доба», який місцем своєї прописки має місто Київ. «Золота доба» твориться в переважній більшості студентами Києво-Могилянської академії, які й представляли його.
Спеціально до такої нагоди – знайомство Івано-Франківська з новим для його книгарень літературним виданням, для журналістів було організовано прес-конференцію, на якій творці журналу могли детально розповісти про нього. Журнал складається з двох частин – літературної та публіцистичної. Літературна частина називається «Барвиста торба» і містить вірші та прозу, все решта є публіцистикою – статті, рецензії на музику і кіно, літературна та мистецька критика, інтерв’ю. Проте першочергово, як зазначають творці журналу – базовою тематикою для «Золотої доби» є все ж літературна частина. Своєю цільовою аудиторією творці журналу називають дуже широкі кола населення і кажуть, що читати часопис буде цікаво абсолютно всім недурним людям. В публікаціях часопису автори намагаються уникати агресії та чорнухи.
Перший офіційний номер «Злолотої доби» з’явився в липні цього року. Це був перший номер, але перед тим було випущено стартовий випуск – нульовий, як його називає редколегія. Існує також російськомовна версія журналу в якій публікуються російськомовні молоді автори. Назва часопису була запропонована теперішній редколегії безпосередніми власниками журналу, іншим українським виданням, яким є «Зброя і полювання».
Якщо раптом трапляється так, що номер затримується, то причиною затримки є перш за все фінансові проблеми. З наступного номера його творці планують більше увани приділяти візуальному оформленню номера, побільшає малюнків, фотографій та ілюстрацій. На сьогодні в журналу існує своя сторінка в Інтернеті, а скоро планується створити сторінку ЖЖ.
Редколегія складається з 10 членів. «Всі хто працює в цьому часопису роблять свою роботу на ентузіазмі, бо видання є некомерційним».
«Золота доба» виходить у кількості 1000 примірників. Часопис можна виписати, а в Івано-Франківську, ще й придбати у книгарні видавництва «Лілея-НВ», яке, до речі, виступило ініціатором запросити редакційну колегію «Золотої доби» до Івано-Франківська.



Версія для друку


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження