ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Юрій Соловей відкриває вже третій дитячий майданчик !
18.08.2009
15:44
ifPortal.net
Суспільство

За ініціативи Юрія Солов’я у нашому місті триває реалізація соціального проекту «Івано-Франківськ - для дітей».

Проект передбачає роботу по розвитку інфраструктури передусім прибудинкових територій, шкіл та садочків для забезпечення повноцінного дитячого дозвілля.

За словами лідера Громадського Форуму проблема з недостатньою кількістю та поганим станом дитячих майданчиків є надзвичайно болючою для нашого міста: «Багато хто з нас виріс на дитячому майданчику. Адже раніше багатоквартирні будинки проектувалися тільки за умови, що поруч буде збудована зона відпочинку - як для дорослих, так і для дітей.


"Громадський форум" взявся за "Теплокомуненерго"
18.08.2009
15:36
ifPortal.net
Економіка
У вівторок, 18 серпня, у приміщенні конференц-залу готелю «Парк готель» за сприяння Юрія Солов'я відбулося засідання круглого столу. Обговорювалась необхідність скасування абонентської плати, яку сьогодні платять мешканці Івано-Франківська ДКП «Теплокомуненерго», для будинків з тепловими лічильниками.

Участь у заході взяли: голови будинкових комітетів, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, їх заступники та прості мешканці міста, яким небайдужа ця проблема. До обговорення також долучились представники антимонопольного комітету та депутатського корпусу Івано-Франківської обласної ради. Нажаль, ні представники міськвиконкому, ні ДКП «Теплокомуненерго», яких було запрошено також, не з'явилися на захід.


Китайська чайна церемонія в Івано-Франківську
18.08.2009
15:32
ifPortal.net
Культура
Фестиваль Восьми Культур продовжується! Тепер івано-франківчани матимуть змогу ближче познайомитися з культурою далекого Китаю.

Китайська чайна церемонія проходитиме у нашому місті вже друге літо поспіль, оскільки минулорічний досвід показав, що цей захід має успіх серед жителів Івано-Франківська, які прагнуть доторкнутися до таємниць, ритуалів і традицій Китаю, особливо серед молоді.


На новобудові травмувався чоловік
18.08.2009
13:43
МНС
Суспільство

18 серпня в західних областях очікуються грози, місцями град, пориви вітру 15-20 м/с. За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області впродовж минулої доби на Івано-Франківщині зареєстровано дві пожежі.
17 серпня в селі Монастир Богородчанського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем було знищено покрівлю будинку, речі домашнього вжитку та пошкоджено перекриття споруди. Причина виникнення пожежі- коротке замикання електромережі.
Вранці 18 серпня в селі Середній Бабин Калуського району на одному із обійсть загорівся легковий автомобіль ЗАЗ-369. Вогнем було знищено салон автомобіля, пошкоджено шини. Причина виникнення пожежі встановлюється.


У власному помешканні наркопритон
18.08.2009
13:41
МВС
Кримінал

Протягом минулої доби органи внутрішніх справ області зареєстрували 62 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі пограбування, 12 крадіжок, 19 випадків заподіяння тілесних ушкоджень, 3 хуліганства. Тричі з незаконного обігу вилучалися наркотичні засоби. За цей час прикарпатські правоохоронці розкрили 49 злочинів, в тому числі 5 – економічного спрямування.

Працівники надвірнянської міліції за підозрою у вчиненні пограбування затримали 26-річного мешканця одного з сіл. Молодик, як виявилося, кілька днів тому силоміць відібрав у односельця мобільний телефон. У затриманого вилучено речовий доказ вчиненого злочину.

У Верховинському районі правоохоронці з’ясовують причини та обставини отримання тілесних ушкоджень молодим місцевим жителем. Як встановлено, ножове поранення потерпілому заподіяв 21-річний мешканець райцентру. Його затримано.


Перший заступник голови ОДА Юрій Бодоряк провів оперативну нараду
18.08.2009
12:14
ОДА
Політика

Перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Бодоряк провів сьогодні оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА. На нараді було обговорено плани роботи управлінь та проаналізовано їх роботу за звітний період.

Юрій Бодоряк дав доручення керівникам управлінь облдержадміністрації належним чином підготуватись до урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора та Дня незалежності України.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Любомир Малофій повідомив, що заклади охорони здоров’я області працюють у звичному режимі. Здійснюється їх підготовка до нового опалювального сезону.


19 серпня 2009р. – граничний термін сплати податків до бюджету
18.08.2009
12:09
ДПА
Суспільство

Підприємства, які подали декларацію з податку на прибуток за 6 місяців 2009р., іншу податкову звітність та визначили податкове зобов’язання, що підлягає сплаті, зобов’язані сплатити належну суму до бюджету. З метою упередження застосування штрафних санкцій за несвоєчасну сплату податкових зобов’язань ДПА в області нагадує, що сплатити податкове зобов'язання, нараховане за результатами 6 місяців 2009р. необхідно не пізніше 19серпня ц.р.


Наповнення державної скарбниці – першочергове завдання
18.08.2009
12:08
ДПА
Економіка

Під час проведення прес-конференції начальник ДПІ в Галицькому районі Верещак Олександра Богданівна повідомила, що податківці своє головне завдання – наповнення бюджетів усіх рівнів – не тільки виконують, а й стабільно перевиконують. Підтвердження тому є одне з перших місць за узагальнюючою рейтинговою оцінкою серед регіональних підрозділів ДПА в Івано-Франківській області за перше півріччя 2009 року.


Земельне «благодійництво» по-косівськи
18.08.2009
12:06
МВС
Кримінал

У Косівському районі Івано-Франківської області співробітники обласного підрозділу ДСБЕЗ УМВС та прокуратури в ході проведення перевірки виявили порушення земельного законодавства на території однієї з сільських рад району. Як встановлено перевіркою, службові особи сільської ради, зловживаючи своїм службовим становищем, надавали статусу офіційного документа фіктивним рішенням сесії сільської ради.


Небезпечна зброя не стала предметом підпільних торгів
18.08.2009
12:06
МВС
Кримінал

Співробітники карного розшуку Тлумацького райвідділу міліції, що на Івано-Франківщині, в ході проведення оперативно-розшукових заходів вилучили з незаконного обігу обріз мисливської рушниці у 46-річного мешканця району. Раніше судиму особу було затримано в таксі, коли власник незаконної зброї перевозив обріз на оглядини з метою його продажу. Як повідомив керівник карного розшуку Тлумацького райвідділу міліції Юрій Ковтун, на певному етапі проведення міліцейських заходів стало достовірно відомо, що цей чоловік зі зброєю приїхав з заробітків і має намір продати її будь-кому, хто заплатить півтисячі гривень.


Реальне скорочення обсягів будівництва на Івано-Франківщині
18.08.2009
12:04
МВК
Економіка

За інформацією Головного управління статистики підприємствами обласного центру за січень–липень 2009р. виконано будівельних робіт на суму 173,8 млн.грн., або майже 61% загальнообласного обсягу. Відставання від рівня будівництва попереднього року дещо зменшилося і склало 59,2% проти 59,6% за січень–червень 2009р. Найбільше скорочення обсягів спостерігалося на роботах із завершення будівництва (на 75,1%) та з будівництва будівель і споруд (на 60,4%).


Підсумки засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті
18.08.2009
11:59
МВК
Політика

Минулого тижня відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради (надалі – адміністративна комісія). На засіданні було розглянуто 78 протоколів, на підставі яких були складені протоколи і прийнято відповідні рішення. Кодексом України про адміністративну відповідальність на посадових осіб ЖЕО та КП «Муніципальну інспекцію з благоустрою міста» покладено повноваження.


Делегація міста відвідала джазовий фестиваль
18.08.2009
11:59
МВК
Культура

8-9 серпня у чеському м. Пршерові відбувся джазовий фестиваль у рамках святкування для Святого Лаврентія. На запрошення чеської сторони до Пршерова вирушила івано-франківська делегація на чолі з керуючим справами МВК Андрієм Лисом. Також у складі делегації були начальник відділу патронатної служби МВК Оксана Ковальчук, начальник відділу транспорту і зв`язку МВК Ігор Гнатів та муніципальний квартет саксофоністів «Джаз-класік», який представляв наше місто на фестивалі.
Місто Пршеров є містом-побратимом Івано-Франківська. Воно розташоване на сході Чеської республіки, з невеликою кількістю населення (близько 47 тис. чол.), але з багатою і довгою історією, адже перші згадки про Пршеров датовані 1141 роком. Першого дня на сцені фестивалю виступали джазові колективи з міст-побратимів Пршерова: «Альваро»


Зменшення реалізованих послуг на 7.1%
18.08.2009
11:48
МВК
Економіка

За даними Головного управління статистики на ринку послуг м. Івано–Франківська упродовж січня–липня поточного року працювало 577 підприємств (юридичних осіб), основним видом діяльності яких є надання послуг. Обсяг реалізованих ними послуг (включаючи ПДВ) для всіх споживачів склав 709,5 млн. грн., що у порівнянних цінах на 7,1% менше, ніж за цей період торік. Обсяг послуг, реалізованих населенню, становив 244,6 млн. грн., або 34,5% від загального.


Рішення суду на користь податківців Снятинщини
18.08.2009
9:51
ДПА
Суспільство
За інформацією юридичного сектору ДПІ в Снятинському районі, з початку року до Івано-Франківського окружного адміністративного суду подано 10 позовів про стягнення податкового боргу з фізичних осіб – підприємців на суму 17,0 тис.грн, які задоволені на користь ДПІ.

Наповнення державної скарбниці – першочергове завдання
18.08.2009
9:51
ДПА
Суспільство
Під час проведення прес-конференції начальник ДПІ в Галицькому районі Верещак Олександра Богданівна повідомила, що податківці своє головне завдання – наповнення бюджетів усіх рівнів – не тільки виконують, а й стабільно перевиконують. Підтвердження тому є одне з перших місць за узагальнюючою рейтинговою оцінкою серед регіональних підрозділів ДПА в Івано-Франківській області за перше півріччя 2009 року. Незважаючи на складні фінансові умови, що позначилися і на економічній діяльності у нашому регіоні, податкова інспекція досягла позитивних результатів. .Якщо у 2008 році поступило 75431,1 тис.грн., то за січень – липень 2009 року до Зведеного бюджету ДПІ в Галицькому районі мобілізовано 129468,5 тис. гривень.


12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Серпень '09

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження